برگزاری اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بخش ارداق با حضور مدیرکل جدید
اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بخش دشتابی با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قزوین و بخشدار جدید بخش دشتابی برگزار شد.
همزمان با برگزاری چهل و هفتمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بخش دشتابی که در محل کتابخانه عمومی الغدیر ارداق در روز سه شنبه مورخ 1398/09/12 برگزار شد آقای مهندس اکبر رحمتی بخشدار جدید بخش دشتابی از اولین جلسه خود با حضور یک مدیرکل خبر داد و گفت باعث افتخار است که اولین جلسه ما به عنوان بخشدار دشتابی با یک مدیرکل، در حوزه کتاب ، کتابخوانی و بحث فرهنگ است و انتصاب خانم دکتر فاطمه محمدبیگی را به ایشان تبریک و آرزوی موفقیت برای ایشان داریم. در اهمیت کتاب و کتابخوانی باید گفت که وجود منابع انرژی و اقتصادی خدادادی برای یک کشور نمیتواند دلیل بر توسعه آن کشور شود بلکه نیروی انسانی و فرهنگ رفتاری آن جامعه از درجه اهمیت بالایی برخوردار است با نگاه به برخی کشورهای پیشرفته اهمیت این قضیه را میتوان به طور ملموس درک کرد چرا که نبود فرهنگ غنی یک ضعف بزرگ و مانع در توسعه کشورها میباشد. مهندس رحمتی همچنین افزود ایجاد زیرساختهای سختافزاری به تنهایی کمکی به توسعه نخواهد کرد ما باید در بخش نرمافزاری حرکتهایی انجام دهیم به خصوص فرهنگ مطالعه نیازمند اقدامات عملی میباشد و از سخنرانی و صرف حرف زدن پرهیز کنیم. در آخر پیشنهاد میکنیم تا منابع جدید و مناسب برای کتابخانه ها جذب گردد و هر از فرصتی برا ی معرفی کتاب بخصوص در جلسات بخشداری و شهرداری وسایر ادارات استفاده کنیم همچنین فرهنگ اهدای کتاب را در مراسمات و مناسبات گوناگون ملی و مذهبی در جامعه توسعه دهیم. و همچنین برای انجام این مهم ایجاد کارگروه ترویج مطالعه در دستور کار قرار بگیرد و از امکانات فضای مجازی در این زمینه بهره کافی برده شود.
در این جلسه سرکارخانم محمدبیگی مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قزوین نیز گفت از آنجایی که کتابخانه یک مدرسه عمومی برای همه افراد جامعه و متعلق به آحاد افراد جامعه است و ما باید تلاش کنیم تا پاسخگوی نیازهای همه افراد باشیم. خانم محمدبیگی با اشاره به وضعیت موجود کتابخانه ارداق گفت مشخص است که برای این کتابخانه زحمات زیادی کشیده شده است و علیرغم این زحمات قبول داریم که کاستیهایی وجود دارد پس تلاش ما این خواهد بود تا این کاستیها را برطرف کنیم. نکته دیگر اینکه اگر اقبالی به کتاب و کتابخوانی نیست نوک پیکان اتهام به سمت ما متولیان بخش فرهنگ است قطعا کوتاهیهایی در این زمینه بوده است و همه دستگاههای مرتبط با فرهنگ، باید به هماهنگیهای لازم برسند و با یکدیگر تعامل داشته باشند برای مثال یک کاری که میتوان انجام داد این است که مدارس با کتابخانهها جهت انجام زنگ کتابخوانی هماهنگ شوند تا عادت به مطالعه از سنین کودکی نهادینه شود. امروزه کتابخانه ها از حالت انفعالی به حالت تعاملی درآمده و تبدیل به یک پایگاه اجتماعی شده است لذا باید تلاش کنیم تا پایگاههای آموزش سواد اجتماعی و سواد بهداشتی-سلامتی و مشاورههای مختلف در کتابخانهها برگزار شود.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.